Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen; Projectadminstratie

De Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) heeft de ambitie om wereldleider te zijn in succesvolle oplossingen voor mondiale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van tuinbouw en voeding en groene omgeving.

Tot recent gebruikte de organisatie een verouderde semi-maatwerk applicatie. Dit was oude technologie gecombineerd met veel, en vaak complexe, functionaliteit waarvan een groot deel niet meer relevant was voor de huidige activiteiten van de organisatie. De overgang van de financiƫle administratie naar Exact was uiteindelijk de stap die het nodig maakte om een andere richting in te gaan.

Een groot deel van de activiteiten van Topsector T&U is het ondersteunen van innovatieve projecten in het bedrijfsleven en academische instituten. De administratie van deze projecten en volgen van de financiƫle realisatie is zeer gespecialiseerd werk. Een standaard boekhoud systeem levert daarvoor geen oplossing. Topsector T&U en TenTwenty hebben nauw samengewerkt om in in een korte tijd een volledig projectadministratie systeem te realiseren. De oplossing bevat onder meer functionaliteit voor relatiebeheer, budget en realisatie planning, en document en communicatie beheer aangevuld met rapportage. De integratie met Exact om consistentie van data te waarborgen maakt de oplossing compleet.

De nieuwe technisch moderne oplossing levert een aantal belangrijke voordelen op voor Topsector T&U. De integratie met de boekhouding en een beveiligde, overal en altijd beschikbare, gebruikersvriendelijke applicatie in de cloud zijn daar een paar voorbeelden van.