Vacatures

Wij zijn een klein softwarebedrijf gevestigd in De Lier en specialiseren ons in het ontwikkelen van maatwerk software voor kleine en middelgrote bedrijven. Wij bouwen dus applicaties op speciaal verzoek voor bedrijven en precies zo dat het aansluit bij de bedrijfsvoering van de klant.

Door de groei van onze opdracht portfolio hebben wij plaats voor een aantal nieuwe mensen in ons team.

We hebben ruimte voor trainees tot architecten, van totale beginners op zoek naar de eerste baan tot mensen met 10+ jaar ervaring. Heb je ervaring in een ander veld? dat vinden wij ook waardevol en nemen we mee als we beslissen over je start salaris.

Applicatie ontwikkelaars

Steeds vaker ontwikkelen wij oplossingen gebaseerd op allerlei platformen. Van PHP en Javascript via Python naar Java en C# en ook nog wat dingen ertussenin. Voor verschillende projecten voor opdrachtgevers en voor een aantal van de investeringen van onze zusteronderneming Ten Twenty Ventures zijn wij op zoek naar mensen met en zonder ervaring voor een zeer gevarieerde set aan projecten.

Bij ons werk je (bijna) nooit bij de klant, en nooit aan dedicated aan een project. Werken met een vast team en aan verschillende opdrachten met vaak een stevige focus op beveiliging, data, machine learning (tensorflow anyone) en kleine opdrachten met schaal ambitie.

DevOps

Van native Linux met een paar GPU’s erin tot deployments in de cloud bij Microsoft en Amazon en weer helemaal terug naar simpele WordPress websites met soms hele complexe implementaties en een beetje alles ertussenin.

Wil jij zorgen dat die omgevingen optimaal blijven draaien? heb je wat ervaring of een opleiding afgerond of misschien op je zolderkamer zelf kennis opgedaan? Wij komen graag met je in contact om uit te vinden of we samen kunnen werken.

“No-code” Applicatie bouwers

Ben je net klaar met je middelbare school of afgestudeerd, of misschien klaar voor een ander soort werk, of om weer aan het werk te gaan nu dat de kinderen naar school zijn? Dan willen wij graag met je in gesprek.

Voor het ontwikkelen van software gebruiken wij een oplossing waarbij traditioneel programmeren niet nodig is, we passen een vorm van “no-code” toe. Hiervoor gebruiken we het platform WEM. Daarbuiten bouwen we regelmatig oplossingen die net iets meer vragen van de techniek, dus we hebben ook technisch (veel) complexer werk.

Wat zoeken we:

 • Mensen die willen leren om software te bouwen met de meest moderne tools.
 • Geen software ontwikkel ervaring vereist (mag wel), wij trainen en begeleiden.
 • Goede logische en analytische werkwijze.
 • Detail georienteerd.
 • Beetje affiniteit met computers is wel van belang.

Ons kantoor staat in De Lier, en de bus stopt voor de deur, na een inwerkperiode is het mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Wat bieden we voor alle rollen:

 • Een leuke, uitdagende baan met ervaren collega’s.
 • Een goed salaris passend bij jouw levens en werkervaring. Zo beginnen trainees afhankelijk van achtergrond met een salaris tussen de €1.850 en €2.750 per maand bij een voltijd dienstverband. Voorbeeld; iemand met 10 jaar werkervaring als chef-kok begint bij ons als Trainee op €2.500.
 • De mogelijkheid om een nieuw vak te leren.
 • Parttime (minimaal 20 uur) tot full time (36 uur).
 • Flexibel werkuren en locatie (na inwerkperiode).
 • Afhankelijk van jouw profiel besluiten we in overleg over een arbeidsrelatie die het best past.
 • Uitstekende werkomgeving en arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid om te participeren in ons aandelenplan, waardoor je eigendom in het bedrijf kan opbouwen.
 • De mogelijkheid om mee te profiteren van ons succes via eigendom in een STAK.
 • Wat extra faciliteiten nodig om te werken; omdat je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, op het spectrum valt of wat dan ook? Laten we er over praten en kijken hoe we dat inpassen.

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie naar Rob Schilperoort, een van onze partners, via email rob@tentwentysolutions.com

Commerciële acquisitie op basis van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.