Technologie

Zakelijke software

Voor de ontwikkeling van maatwerk bedrijfsapplicaties gebruiken wij de laatste technieken. De laatste paar jaar zijn de ontwikkelingen op softwaregebied snel gegaan. Historische obstakels voor maatwerk software waaronder hoge kosten en vereiste diepe technische kennis zijn grotendeels weggevallen door de combinatie van het breed beschikbaar komen betrouwbare en betaalbare cloud oplossingen en low- en no-code software ontwikkel omgevingen. 

Wij hebben gekozen voor het Nederlandse platform WEM om de software van onze klanten te ontwikkelen. Dit platform levert een combinatie van een ontwikkelomgeving waarin de logica van de software wordt weergegeven in makkelijk leesbare “flowcharts”, en de opmaak van schermen in een makkelijke logische manier bewerkt kunnen worden alles op een robuuste cloud gebaseerde omgeving.

De snelheid van ontwikkeling en de operationele kosten zijn met WEM goed te voorspellen en vele malen lager dan in traditionele software ontwikkeling. Bijkomend voordeel is dat beveiliging en privacy op WEM niveau geregeld worden en minder aandacht en kennis vragen van de klant.

Wij leveren dus software op maat: snel en met voorspelbare project en operationele kosten.

Start vandaag en ervaar morgen de kracht van no-code

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen in een mum van tijd zonder traditionele IT-ontwikkel beperkingen zoals tijd, geld en schaarste in softwareontwikkelaars.

No-code development is een opkomende trend die inspeelt op de behoefte om nog sneller processen te automatiseren en in te kunnen spelen op de veranderende en groeiende vraag vanuit de markt.

Wat zijn de grootste voordelen van no-code development?

  • Ga tot wel 10x sneller live dan traditionele software ontwikkeling en leg uw focus op innovatie en optimalisatie in plaats van maandenlange ontwikkeltrajecten.
  • Bespaar op front-en back-end developers, cloud specialisten en infrastructuur, en herinvesteer dit in nieuwe features en een optimale user experience.
  • No-code development stelt ons in staat zo agile mogelijk met uw business te ontwikkelen. Daarbij worden  stakeholders direct  betrokken in het ontwikkelproces en worden uw IT en bedrijfsprocessen naadloos geïntegreerd.

Technische projecten

Buiten de zakelijke software werken we ook aan een heel gevarieerde set van veel meer technische oplossingen. De tools en technieken die we hiervoor gebruiken zijn net zo complex als de projecten waar we aan werken, van PHP en NGINX tot Swift, Kubernetes en Tensorflow (en ja, we begrijpen echt dat die technieken niet vergelijkbaar zijn).

Regelmatig bouwen we zelfs onze eigen hardware, van een GPU nummerkraker tot een embedded circuit om jarenlang een machine aan een IoT netwerk te hangen.