Team

Het team van Ten Twenty Solutions is zeer ervaren; zo ervaren zelfs dat we durven zeggen dat we het meest ervaren WEM team hebben.

Zo heeft ons team gewerkt aan de ontwikkeling van de WEM software, de documentatie, het product en niet onbelangrijk de trainingen.
We hebben WEM trainingen verzorgd over de hele wereld, aan WEM partners, overheden, klanten en mogelijk het meest imposant aan een gerenommeerde universiteit.

We hebben aan tientallen projecten gewerkt, sommige daarvan zie je op onze klanten pagina, maar bij het merendeel waren wij vooral achter de schermen betrokken. Wij hebben oplossingen gebouwd voor lokale, nationale en internationale bedrijven van klein tot groot en van voedsel productie tot levensverzekeringen en van overheids systemen met privacy gevoelige informatie tot planning systemen voor opleidingsinstituten.

Al deze ervaring hebben wij beschikbaar om voor jouw bedrijf ook de juiste oplossing te bouwen: snel, betrouwbaar en vertrouwd. Wij bouwen software waar jouw bedrijf op kan bouwen, nu en in de toekomst.

Door al deze kennis en ervaring durven wij ook te zeggen; tien keer zo snel, voor twintig procent van de prijs. Onze naam is onze belofte.