klantcase Aannemersbedrijf Koole

Project-administratie

Aannemersbedrijf Koole is gespecialiseerd in ondergrondse infra-technische werkzaamheden. Ze leveren van onderhoud tot nieuwbouw en vanaf graafwerk tot PE- lassen. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben ze de kennis, ervaring en apparatuur voor de juiste gecertificeerde oplossing.

Vorige casevolgende case

Details Koole no-code projectadministratie

Samenwerken binnen project-administratie

De uitdaging

Zoals in veel (onder)aannemersbedrijven zijn veel van de bedrijfsprocessen op papier gebaseerd. Vaak zijn er afhankelijkheden van veranderende wensen van de opdrachtgevers of hoofdaannemers. Met name voor projecten met langere doorlooptijden en een combinatie van specialisaties leverde dit problemen op. Het gevolg een te complexe project- en financiële administratie.

De no-code oplossing

Samen met het team van Koole zijn alle processen in kaart gebracht. Het gehele model is afgestemd met het commerciële team, werkvoorbereiding, uitvoerders, administratie en de externe accountant. Als integraal team moeten zij met de oplossing willen en kunnen werken.
De no-code bedrijfsapplicatie, opgeleverd in stappen, ondersteund alle processtappen. Van offerte, via projectadministratie, uitvoering en goedkeuring tot aan facturatie. Als team kunnen gelijktijdig grote aantallen projecten van initiatie tot en met facturatie administratief worden begeleid. 

Resultaat no-code project administratie

  • inzichtelijke projectadministratie
  • bedrijfsbrede planning
  • functionele rapportage
  • inzicht in gemaakte kosten en resultaten
Efficiëntie Kosten Doorlooptijd
+++++ —- 6 weken

Te mooi om waar te zijn?

"the proof of the pudding is in the eating"

Neem contact op en we tonen aan dat we ook uw bedrijfsapplicaties kostenefficiënt kunnen optimaliseren.

Oude Liermolenweg 1
2678 MN De LIER

+31 174 40 48 40 
info@tentwentysolutions.com

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.