klantcase e-quine.com

planning Software

E-Quine.com is een organisatie die opleidingen verzorgt om alles te leren over het paard en zijn gedrag. Dat kan in de vorm van losse cursusdagen of als meerjarige opleiding tot instructeur paard en gedrag. De laatste jaren is het aantal opleidingen hard gegroeid. Er zijn tientallen locaties, instructeurs en onderwerpen en grote aantallen studenten. Deze komen honderden keren per jaar in verschillende samenstellingen bij elkaar. 

Vorige casevolgende case

 Details E-Quine no-code oplossing

Eenvoudige training planning

De uitdaging

Om al deze trainingen te plannen werd al sinds het begin gebruik gemaakt van Excel spreadsheets. Dat werkte uitstekend met een paar trainingen per maand en een overzichtelijk aantal studenten. Met de groei werd het plannen middels Excel veel te complex en niet meer werkbaar.

De no-code oplossing

Samen met E-Quine zijn alle processen gemodelleerd. De nieuwe no-code oplossing is een moderne webapplicatie. Het team van planners kan snel en overzichtelijk nieuwe planningen maken en inzicht krijgen in alle uitgebreide opleidingsschema’s. De status per locatie, groep, student en instructeur zijn in een oogopslag te zien en eenvoudig aan te passen. Conflicten in de planning of uitval van bijvoorbeeld een instructeur wordt automatisch gesignaleerd. Hierdoor kan tijdig actie worden genomen. De instructeurs kunnen makkelijk de eigen planning zien en hun beschikbaarheid aangeven.

Resultaat no-code planning oplossing

  • gelijktijdig werken aan planningen
  • overal beschikbaar
  • inzichtelijke planningen
  • ondersteuning instructeurs
  • ondersteuning cursisten
  • functionele rapportage
  • basis voor groei
Efficiëntie Kosten Doorlooptijd
+++++ —- 10 weken

Te mooi om waar te zijn?

"the proof of the pudding is in the eating"

Neem contact op en we tonen aan dat we ook uw bedrijfsapplicaties kostenefficiënt kunnen optimaliseren.

Oude Liermolenweg 1
2678 MN De LIER

+31 174 40 48 40 
info@tentwentysolutions.com

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.