klantcase HD GROEP

financiele planning vastgoed

HD Groep is een Rotterdamse projectontwikkelaar in vastgoed met projecten door heel Nederland. HD Groep levert een uitgebreide set aan diensten van plan- en projectontwikkeling. Diensten van ontwerp, architectuur en uitvoering tot advies aan beleggers, bedrijven, zorginstanties en overheden.

Vorige casevolgende case

no-code financiele planning vastgoed HD groep

Integrale vastgoed planning

 De uitdaging

De situatie bij HD Groep is er een die veel bedrijven zullen herkennen. Bedrijfsprocessen worden voor een belangrijk uitgevoerd met Excel. Deze werkzaamheden zijn essentieel voor de bedrijfsvoering en resultaten van projecten.  Ontstaan uit noodzaak en over jaren heen geëvolueerd.  Met groei en aanvullende wensen daalde de efficiëntie ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Dit project had een interessant verloop. Na een uitgebreid marktonderzoek was de klant keuze gevallen op een standaard softwarepakket. Hierin komen de stichtingskosten van een project te staan, welke specifiek wordt gemaakt voor dit type bedrijf. Na analyse van de beschikbare functionaliteit bleek dat er essentiële tekortkomingen in de standaard software waren en maatwerk oneconomisch duur was. 

De no-code oplossing

In een aantal sprints zijn de bedrijfsprocessen binnen HD Groep gemodelleerd.

De resulterende no-code software levert een aantal belangrijke voordelen op voor HD Groep. Projecten kunnen sneller en nauwkeuriger worden gepland en gebudgetteerd. Hierdoor kunnen financiële risico’s worden geminimaliseerd. Binnen de geïntegreerde oplossing worden alle projecten uniform opgeslagen. Tijdens elke fase van een project is alle informatie eenvoudig beschikbaar. Er is inzicht in de (historische) status en planning van alle projecten en bijbehorende communicatie. 

Resultaat no-code vastgoed planning

  • optimale borging van bedrijfsprocessen
  • gelijktijdig werken aan planningen en budget
  • overal beschikbaar
  • inzichtelijke planning
  • inzichtelijke budgettering
  • inzichtelijke projectkosten
  • projectcommunicatie op één plek beschikbaar
  • functionele rapportage
  • basis voor groei
Efficiëntie Kosten Doorlooptijd
+++++ —-  12 weken

Te mooi om waar te zijn?

"the proof of the pudding is in the eating"

Neem contact op en we tonen aan dat we ook uw bedrijfsapplicaties kostenefficiënt kunnen optimaliseren.

Oude Liermolenweg 1
2678 MN De LIER

+31 174 40 48 40 
info@tentwentysolutions.com

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.