klantcase TOTAAL SERVICE TUINBOUW

ERP SYSTEEM

Totaal Service Tuinbouw (TST) is één van de dienstverleners voor de tuinbouw. TST biedt een breed scala aan diensten voor de reparatie, onderhoud en renovatie van kassen. Het brede dienstenaanbod wordt gecompleteerd met een compleet service plan. Hierin wordt preventief onderhoud en reparaties tijdig en met voorrang uitgevoerd. De software, die TST voor de planning van periodiek onderhoud en het administreren van reparaties, gebruikte sloot niet aan bij de wensen en eisen voor een moderne bedrijfsvoering.

Vorige casevolgende case

Details TST ERP en APP

Een ERP en App’s om samen te werken

De uitdaging

Samen met de klant is een uitgebreide analyse gedaan de operationele bedrijfsprocessen. Hierbij was onze kennis van kassen en tuinbouw een duidelijk voordeel. De wens was om de procesvoering uit te voeren in één integrale bedrijfsapplicatie. Eén systeem voor al het gepland en preventief onderhoud, de storing administratie, medewerker-, voorraad- en busplanning en alle communicatie met klanten.

de NO-Code ERP oplossing

Het nieuwe no-code ERP is gemodelleerd rond de bedrijfsprocessen van de gebruikers. Elke gebruiker(sgroep) heeft een specifieke behoefte, afhankelijk van zijn rol. Commercie, planning, administratie en monteur krijgen rol gebonden functionaliteit en informatie te zien. Een eigen app voor klanten in de appstore en geïntegreerde elektronische handtekeningen op werkbonnen ontbreken niet.

De nieuwe oplossing sluit naadloos aan bij de bedrijfsprocessen van TST. Het biedt de mogelijkheid om zowel nieuwe als bestaande klanten te ondersteunen. Nieuwe diensten en kwaliteitseisen kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Een solide basis voor verdere groei.

resultaat no-code ERP en apps

  • optimale borging van bedrijfsprocessen
  • gelijktijdig werken aan planningen
  • overal beschikbaar
  • inzichtelijke planningen
  • inzichtelijke gedistribueerd voorraadbeheer
  • ondersteuning klanten met mobiele app
  • ondersteuning monteurs met mobiele app
  • functionele rapportage
  • basis voor groei
Efficiëntie Kosten Doorlooptijd
+++++ —- 14 weken

Te mooi om waar te zijn?

"the proof of the pudding is in the eating"

Neem contact op en we tonen aan dat we ook uw bedrijfsapplicaties kostenefficiënt kunnen optimaliseren.

Oude Liermolenweg 1
2678 MN De LIER

+31 174 40 48 40 
info@tentwentysolutions.com

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.