van trainees tot senior consultants

No-code groeit! Wij groeien! Groei jij met ons mee?

Uitdagende rollen

Het team heeft ruimte voor verschillende profielen. Van trainees tot architecten (Junior/Medior/Senior). Kun jij logisch en in modellen denken, ben je klantgericht en wil je leren? Dan ben je een aanvulling voor ons team!

Het hebben van ervaring in software ontwikkeling is uiteraard een pré, maar niet direct noodzakelijk. Analytisch denken en een klant gedreven mentaliteit zijn zeker zo waardevol. Binnen het team zullen we je ondersteunen en opleiden om een no-code specialist te worden.

Junior / Medior / Senior

De Lier / Klant / Thuis / ..

Flexibel contract / voltijd / parttime

No-code

Heb jij altijd al bedrijfsapplicaties willen bouwen maar ben je geen ‘diehard’ ontwikkelaar. No-code biedt de mogelijkheid bedrijfsprocessen via modellering direct om te zetten naar functionele applicaties.

Wij bieden!

Uiteraard bieden we een marktconform en aantrekkelijk salaris wat aansluit bij je kennis en kunde

De mogelijkheid om te werken met, state of the art, no-code software platformen. Bedrijven te ondersteunen in het digitaliseren en optimaliseren van hun processen.

We zijn een SaaS/Cloud leverancier! Dat belijden we ook. Er zijn mogelijkheden om te werken waar dat het beste uitkomt, op kantoor, bij de klant of thuis, afhankelijk van de projecten. Alle noodzakelijk infrastructuur, systemen en communicatie om dat veilig mogelijk te maken is beschikbaar.

Er is tijd voor werken en voor ontspanning. Als team hebben we dagelijks samen een lunch. Er is altijd wat te eten en drinken beschikbaar.

Grote mate van zelfstandigheid met de projectteams. In afstemming met de klant en het projectteam wordt de optimale voortgang en prioriteiten voor het project afgesproken. Er is een gemeenschappelijke focus op het borgen van de gewenste functionaliteit en kwaliteit van de oplossing.

Wat bied jij?

Je weet dat elk project gerealiseerd wordt als gemeenschappelijke team inspanning. Elk met zijn eigen inbreng en kwaliteit.

Je doorgrond bedrijfsprocessen en hebt gevoel om deze te vertalen naar functionele oplossingen voor gebruikers.

Je luistert en je vraagt door! Je bent goed in staat om te omschrijven en uit te leggen hoe een oplossing kan worden vormgegeven. Je weet enthousiast aan te geven in welke stappen de ontwikkeling kan worden uitgevoerd. 

Je wilt jezelf ontwikkelen en bent leergierig. Optimaliseren en het effectiever maken van oplossingen en samenwerking met collega’s zit in je.

Je hebt ervaring in maatwerk software implementaties en/of software ontwikkeling. Je hebt een oog voor functioneel gebruik en kunt denken in de onderlinge afhankelijkheden.

Spreekt de functie van No-code Consultant jou aan en heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Rob ten Kroode op nummer +31 174 40 48 40. 

Direct solliciteren kan via onderstaande link:

Mensen zijn de waarde van TEAM Ten Twenty SOLUTIONS

Teamwork en een open karakter is de kracht van Ten Twenty Solutions.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers die ons komen versterken:

  • zoek je gevarieerd en flexibel werk?
  • is een open sfeer en samenwerken met specialisten belangrijk?
  • wil je jouw kennis vergroten en kun je jouw kennis aan anderen overbrengen?
  • zoek je ruimte om jezelf te ontwikkelen?
  • wil je aan de slag met de nieuwste no-code software ontwikkel technieken?
  • kun je bedrijfsprocessen doorgronden en logisch beschrijven?
  • is data meer dan enen en nullen?
  • ben je analytisch sterk en heb je klant focus?

Maak kennis met ons team en neem contact op!

Voor het ontwikkelen van software gebruiken wij een oplossing waarbij traditioneel programmeren niet nodig is. We passen een vorm van “no-code” toe op basis van het WEM-platform. Software ontwikkel kennis is een pré maar niet noodzakelijk

Een Prettige werkplek voor iedereen

Wij bouwen aan langdurige waardecreatie voor onze klanten en collega’s.

Samenwerking met klanten doen we het liefst zo interactief mogelijk en in een ontspannen sfeer. Naast elkaar, doelgericht en met opgestroopte mouwen. Respect voor onze klanten, de collega’s, het team en onze omgeving is van meer betekenis dan een strak pak. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van jouw talenten is een waarde voor ons als team.

Ons kantoor

toegankelijk voor iedereen

Ons kantoor staat in De Lier. Makkelijk te bereiken vanaf de A4 en de bus stopt voor de deur.